In

Starbucks Coffee - Ampang Point

selamat minum. gaji dah dapat rupanya bila ku cek akaun masuk 21hb, aku pulak yang busy ke hulu ke hilir ke hospital, tak sempat2 nak cucuk duit. sudahnya pump minyak pun zcat bayarkan dulu. ha....





er.er...ni gambar last month aku guna kupon. beli 1 percuma 1. kan best. oh ye jangan lupa gunakan kad jusco bila beli starbucks. dapat diskaun 10%. rasanya ramai yang tak tahu sebab diorang pun tak tanya kan.

Related Articles

7 comments:

  1. Sedih juga Eri tak dapat bersama kami tadi, tapi kakcik faham Eri ada urusan lain yang lebih penting.

    ReplyDelete
  2. dah plan nak datang. zcat pun setuju, tapi Allah je yang hakim keputusan. apapun adalah hikmahnya.

    ReplyDelete
  3. la ye ke...mmg taktau pun leh guna kad jusco utk 10% kat starbucks tu...kalau bli ice blended pun ok kan guna kad tu utk dptkan 10%?mane tau utk slected item je ke...

    ReplyDelete
  4. bagus I pun tak tau....windu nak starbucks

    ReplyDelete
  5. erkk ye ke memana starbucks la...baru ku tau...aku pun gaji cepat gak..huhu sempena deepavali kan

    ReplyDelete
  6. oooo ada diskaun ek kalo guna jusco kad....
    noted...thx for the info!

    ReplyDelete
  7. ye kawan2..selagi ada benda diskaun kat dunia ni kita mesti guna habis-habisan...

    ingat korang tahu, rupanya ada yang tak tahu....so korang share2 dengan kawan2 korangla..ok.

    inipun zcat yang bagitahu..kawan dia kerja kat starbucks.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...