Wednesday, October 5, 2011

Semalam MC, Hari Ni Kerja

bolehkah pergi site office hari ni? oh tak tahu lagi. kepala takdela weng-weng sangat tapi penangan ubat selsema, batuk, antibiotik dan 1 biji ubat kemam masih belum nampak efeknya.

selalu aku ke Mediviron je. tapi selalu terbang RM80++...kali ni macam nak jimat pergi klinik panel je. dahle ada had..sebulan atau sekali cek tak boleh lebih RM40. lebih kalu, sila bayar...

aku masih boleh drive. means ubat ni tak power. kalau tak biasanya aku dah ting tong dan tidur, MC konfem 2 hari. ahahaha.

semalam lepas dapat mc nak bali rumah sendiri rehat pun tak dapat. full park. kan lagi budak sekolah baru balik. hujan pulat lebat. terus aku drive balik Kajang. lepas makan, telan pil...tido sampai jam 8 malam.hahahah..9 malam aku balik Bukit Indah. sian Ann dah ngantuk layan TV..heheheh

hari ni ingat nak balik rumah je. mak Ping cakap hari ni tokong buat sembahyang hantar tuhan diroang balik. siap kena pijak bara api..huahuahua...sakit tu!

try test balik rumah malam ni..kalai ada parking dan tak hujan..aku rela menapak. miss my home already. lagi satu semua baju dah habis guna. pagi tadi angkut baju terpakai masuk dalam bonet. heheh..kalau takde...kita tidur rumah Ann lagi..yeay!
Previous Post
Next Post

About Author

8 comments:

  1. tuan blog mc...gambar pun mc...oowww...duduk rumah sndiri lg heaven benonye.rumahku syurgaku.leh buat mcm2 aksi :)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan. Saya terperasaan la plak yang ubat dr klinik Mediviron ni, terover reganya compared dgn other clinics. Mesti lebih dr RM50 per session.

    ReplyDelete
  3. kalau sakit demam... memang best dok umah sendiri..

    ReplyDelete
  4. Best gak bila sakit, bleh lagi tumpang tidor rumah orang. Tak yah masak. heheheh lepak jer.

    ReplyDelete
  5. sila jaga kesihatan yer....umah sendiri lagi nikmat....

    ReplyDelete
  6. cer try ko minta ubat spray kat hidung...leh lega hidung tersumbat...ko nak aku leh amik kan...tapi bila nak bagi

    ReplyDelete
  7. haha itulah kalau perasan ejaan pun banyak salah. memang bertapa kat ofis tak pergi site hari ni....

    klinik mediviron memang mahal..tapi ubat dia bagus. klinik kerajaan lagi bagus tapi tak daya nak tunggu..line panjang wor..

    ReplyDelete
  8. bila tak sihat...
    rumah sendiri lah heavan utk rest2 nie...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.