Tuesday, October 11, 2011

Wedding Natrah & Afiq

ahad 2 October, aku ke Kg Pandan. menghadiri majlis kahwin Nat. dia ni kenalan di Petrosains. yeah FB memang berkuasa sikit dalam bab menemukan kawan2 lama.

jam 1 petang

ramai kawan2 lama..tapi yang tak rapat takdela nak tegur2 sangat..eh eh segan melanda..aku dah tinggalkan 8 tahun..lama tu

zcat teman ke mana2 saja

berjumpa Ashraf, memang buat lawak aje..dia je pun yang selalu layan sembang di wall

aku rasa muka si Nat ni berseri2. suka pulak aku tengok dia. hehe..ok abaikan muka aku ni...haha..mulut tu nak pot pet aje...


















Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. ku doakan tahun depan aku nak g wedding ko lak..amin

    ReplyDelete
  2. ku harapkan ku berkahwin tahun hadapan...hehehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.