In

Nutox; Spot Away Results

Kegemaran aku bila beli barang mesti letak tarikh mula guna.. senang nak kira berapa lama produk tu telah dipakai dan berapa lama boleh bertahan. sebulan? 6 bulan? setahun?

Spot Away from Nutox aku start pakai mulai 14 May 2011. sebelum tu aku tunjukkan muka aku sebelum penggunaannya.

nasib. inila rupa paling dekat dengan dark spot paling kelihatan

20 October 2011 (dark spot betul2 bawah spek tapi dah kurangla kehitaman)
ini semua muka2 tanpa mekap. kalau dengan mekap?

17 April 2011 cover dengan loose powder je ni.
20 Oktober 2011. dah kurang sikit. (aku selalu tak pakai lipstick pagi2 sebab nak makan/minum)
berbaloi jugak keluarkan duit hampir RM70 jugakla untuk sebotol spot away ni.

Related Articles

2 comments:

  1. beli mahal n hasil superb...rasa berbaloi kan.....

    ReplyDelete
  2. BETUL TU..KALAU HASILNYA OK MMG BERBALOI2..KALAU TAK OK RASA MCM KERUGIAN BESAR..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...