In

Hari Jadi Dia

banyak plan terbatal akibat dari kes anak buah aku masuk ICU kerana denggi. tapi aku tak ralat sebab yang penting ialah nyawa. keluarga.

aku sejujurnya dah ambil cuti pada hari jadi dia. kira balas balik la kan dia pun sanggup cuti...inilah namanya memahami. chettt..dah jangan lebih2..

tiada hadiah, tiada kek, tiada makan malam di tempat yang dicadangkan.

maka aku bergegas balik rumah kemas2 baju, selepas melihat Ed di hospital. kemudian meraikan kenaikan usia dia di Restoran Alissara, Puchong.


nasi dengan daging lembu/ayam goreng.

Alissara nasi goreng

Ayam Pandan

i makan ye

terima kasih sebab belanja



walaupun hakikatnya ini hari jadi dia 21 October yang lalu.

Related Articles

4 comments:

  1. takpe...zcat memahami.zcat kan comel...kan?kan?kan?

    ReplyDelete
  2. comel jek huhuh...takpe makan sama gak..tak kisah la kat mana janji celebrate

    ReplyDelete
  3. zcat buat muka comel. adorable la konon. hahaha.

    tapi kalau muka serius, i pun takut...lebih baik dia buat muka comel. hahahahah sekali lagi.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...