In

Free Sample : Biore Makeup Remover for Eye & Lip

last week aku dapat bungkusan besar punya...dapat intercom dari cik Nora, our receptionist. "kau keluarla..rasanya personal ni.eh?"

aku tak tipu. kotak besar size printing paper

sampah?

tada..Ideriyanis dieja dengan cantik sekali





oh i love you!

erk..ada surat?

tada!

aku dapat sample ni setelah aku menjawab email dari pihak Biore Team. mereka berminat nak bagi aku sample selepas aku buat entry pasal Biore Cleansing Oil ni kot?...

aku ni jujur dengan penggunaan barang2 yang aku pakai. tak best kalu, aku cuba untuk tidak buat entry. lain orang lain rasa dan hasilnya. tapi untuk Biore Cleansing Oil itu aku memang suka sangat2..senangnya tak payah bawak cotton pads bagai.

aku akan buat entry khas lepas aku guna produk ni. Biore Makeup Remover for Eye & Lip. aku memang dah try sikit tapi aku nak try berkali2 dulu bagi aku puas hati.

aku memang suka pakai mekap bila ada masa lapang diwaktu pagi. kalau tak rush aku mekap penuh. kalau rush, aku mekap sikit. paling busuk aku sapu sunscreen la. mahu la guna SPF50.

Related Articles

6 comments:

  1. bestnya dpt free trial gini....
    review review review....
    tak sabar tunggu review....

    ReplyDelete
  2. aduh aritu mimi dpt no ko lak..bestla cmni...nk jugakla...

    ReplyDelete
  3. entry aku dah citer gak..besor gabak kotak nya...huhuh

    ReplyDelete
  4. ratu; dah dapat lama tapi baru terhegeh2 nak update..kekekek

    ReplyDelete
  5. mimy; diorang macam tak kisah kan...aku ada banyak part ni...tu pasal ni intro je baru..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...