In

Free Samples; Libresse - Pad & Pantyliner

selepas kotex, aku godek2 pulak libresse. meh try apa yang dapat.

 


masih belum try. aku buat stok dalam kereta. in case la kan...takdela haru biru..hehe.
bacalah katalog ni. kalau tak nampak sila klik dan zoom.



apa yang penting bagi aku sebagai wanita Muslim, pad harus dicuci selepas digunakan. bukan main campak je. aku takkan momok2kan dengan kisah tah apa2 yang pernah aku dengar. toilet awam kebanyakannya kini ada tong sampah didalamnya. ada macam2 rupa bentuk. paling baik yang auto hapus selepas dimasukkan pad terpakai seperti di dalam toilet staff wanita di Petrosains.

sanitary bins, akan mengambil masa untuk menghancurkan pad dengan sedikit bahan kimia yang diletakkan didalamnya. aku first time guna bins macam ni di SMAKH, Kuala Terengganu. lain2 bin murahan/ terdedah..kadang2 ternampak hasil buangan pengguna pad amatla meloyakan.

jadi jika pad ini mudah dicuci, maka aku akan menyukainya. tapi aku tak suka pad maxi. rasa macam pakai pampers. jadi aku sukakan slim wings atau ultra thin wings. rasa macam tak pakai. even period hari pertama dan kedua agak heavy. mahu 4-5 pad kena tukar 1 hari. hujung2 hari ke-4 dan seterusnya dah boleh guna pantyliner yang agak tebal sikit.

dan libresse, mempunyai hampir kesemua keperluan aku sebagai wanita. anda bagaimana? sila dapatkan sample percuma dengan melayari laman web libresse.com.my

Related Articles

9 comments:

  1. ya..... sekarang ramai yang kurang kesedaran ..

    Pad perlu dicuci sebelum dibuang ....

    ReplyDelete
  2. benar, ia memang menjijikkan. pulak tu tak pandai nak cover.

    ReplyDelete
  3. ratu pun nk try la dptkan free sample tu...nanti bukak website tu...nak mandi dulu kasi freshhh...

    ReplyDelete
  4. mimy; setahu aku orang berbadan besar sedap pakai yang maxi. ada kawan office pakai sama size dengan kaula. aku maxi memang tak minat la..huhu

    ReplyDelete
  5. acu pelan2 dah mula bertukar dari kotex ke libresse nie :)

    ReplyDelete
  6. ok erk brand nie......tp nida lebey selesa pakai pad avaiL.....

    ReplyDelete
  7. nida; avail tu agak mahal untuk pakai buang. hahahah..tapi kalau dah mampu dan selesa takpe.

    ReplyDelete
  8. Sy suke pkai maxi...slesa sgt...hehehe...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...