In

MC Lagi...

tahun ni memang tahun kurang sihat bagi aku. macam2 ubat dadah aku consume this year. macam2 harga dan beza kesan dadah yang aku telan.

everyone! take care of your health la ye. i tengah buat rawatan stim hidung. gila bunyi macam hebat nak mamp...doktor kata i ada resdung itu fasal selalu selsema dengan cuaca2 yang kejap panas-hujan ni. redha. penyakit penghapus dosa kecil. semoga aku sedar diri dan sembuh.

now orang ajak aku borak pun tak dapat tumpukan sepenuhnya. pendengaran kurang dan hidu pun tak dapat..oh aku cuma hidu ubat aku je sekarang ni.

hopefully Ann tak jatuh sakit. sian pulak aku...dia tu mudah dijangkiti. atau kita sama2 dah kurang antibodi.

opps...nanti projek stim i dah tak berwap i kena stop...hahah..

gambar? nantilah..gila mabuk aku sekarang...stim dowh.

Related Articles

5 comments:

  1. beb tu pasal aku nak bagi nasal spray...lega sikit hidung...sempat tak amik today??

    ReplyDelete
  2. mimy, thanks for the concern. aku kat rumah ni..badan dah start rasa nak demam pulak

    ReplyDelete
  3. anak ratu yg kcik tu pun ade resdung cian tgk dia time gatal idung n asik bersin je...kdg2 idung dia sik gerak2 cam rabbit sebab gatal dlm tu.ehehe...

    ReplyDelete
  4. minum air bnyk2 taw...kalau sakit tekak elok makan buah sakit letak garam sikit..mujarab...get well soon yer

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...