Friday, October 14, 2011

KFC-Pizza Hut Charity Walk - World Hunger Relief 2011

BSN-Putrajaya belum lepas, dah daftar masuk Charity Walk anjuran KFC-Pizza Hut Malaysia.

last sunday jalan2 ke alamanda dan nampak signboard depan KFC untuk registration.tapi takde staff masa tu. jadi kitorang ambik borang je. isi2 pastu bagi zcat. dia tolong daftar dan bayar, hehehe..thanks!

hari khamis dah daftarkan di Pizza Hut IOI Mall. dia kata banyak kali pergi Alamanda masih takde orang untuk buat registration. katanya nak online je..tapi nanti macam mana pulak nak collect kupon.

okay...kawan2 kalau nak daftar ambil form di KFC. register kat KFC;
alamanda, 
sunway pyramid, 
seksyen 7 shah alam, 
sungei wang plaza, 
KL sentral, 
KLCC, 
One utama & 
wisma KFC.

Pizza Hut;
Sunway Pyramid,
Subang parade,
IOI Mall puchong &
One Utama

F.T.A.A.A. office - wisma OCM 2nd floor,
twenty first century sports (m) sb - subang jaya

hah kan baik hati aku salin semua dari form...mentang2la dapat form hari ni..akeekekekk..



Previous Post
Next Post

About Author

3 comments:

  1. Charity Walk. Best gak kan kalu dapat join. RM25 jer. Semoga dapat membantu golongan yang memerlukan.

    Usaha yang wajar disokong oleh seluruh rakyat Malaysia.

    ReplyDelete
  2. bagus gak kalau joint ni ...sambil buat kebajikan

    ReplyDelete
  3. xpernah joint....mesti eri chan byk dpt gift dr penaja kan...tu yg best tu..dpt sijil skali kan..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.