Wednesday, October 12, 2011

Mengambil Bip BSN-Putrajaya Marathon

hola! this weekend i gonna go to another fun activity with zcat. yeah i register only for 5km fun run and he is taking 10km run. serius!

aktiviti mencuba makanan baru berjalan seperti biasa lepas ambil bid do wisma OCM Jalan Hang Tuah.

Apakah nama kedai?


sambil tunggu makanan, aktiviti psp macam biasa.

kari ni rasa dia..TERBAiK! macam makan kat rumah

our drinks 
ayam goreng butter. lagi lazat di Homst

nasi

kari lagik...makan sampai licin tau

butter squid. suka kat nasi ayam damansara la..tapi ni goreng punya. aku suka yang wet not dry la..
kami makan ni di Summit. lepas tu solat kat tingkat 12. kemudian pergi teman zcat cari beg untuk acara marathon dia esoknya anjuran PIKOM di Capsquare. full day. yeah...fullllllllll....

jersi tanpa lengan...mestilah pakai baju lengan panjang nanti...

my bip no.
sesiapa yang pergi marathon tu 15 October at Putrajaya, see you there!
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. Best dapat join xtvt sebegini. Dapat ramai kawan baru dan enjoy.

    Oh I like the kari!

    ReplyDelete
  2. best kan kalau dpt pasangan yg sama minat.buat apa pun sama2 :) eh ayam butter tu memula igtkan mihun :)

    ReplyDelete
  3. semangat marathon dah ko ni lepas sakit...

    ReplyDelete
  4. kak AA, memang seronok. dia yang excited..saya menyibuk je itu pasal ambik pun yang dekat2 je...hahah tak sedar kurus pun pemalas..kari lazat...perghh

    ratu; oh yeah!

    mimy; mestilah.....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.