In

Terry Fox Run Malaysia 2011 - Fight For Cancer

Terry Fox Run 2011 di Kuala Lumpur akan diadakan pada hari ahad 13 November 2011. aku mengikut zcat beli t-shirt berharga RM30 sehelai di 1Utama semalam. ini ialah larian amal. jadi takkan ada goodie bag, medal dan segala yang kau harap dapat free. ini adalah larian penyelidikan bagi penyakit kanser. 

legasi dari Terry Fox sendiri yang telah pun mati akibat kanser pada tahun 1981. segala maklumat ni dan gambar2 ni aku ambil di facebook Terry Fox Run KL 2011.



larian dicadangkan ialah 3.6km kemudian diubah kepada 4.8km. 5km pun aku dah mampu sekarang. hehehehe..thanks to zcat sebab banyak memberi motivasi to keep my body fit. 



sebelum tu sempat minum teh ais sedap di Melaka Corner. sempat lagi kan nak mengisi teh sejuk dalam badan sebelum KFC-Pizza Hut walk for the hunger kat Putrajaya.

Related Articles

2 comments:

  1. rajinnye dia berlari..aku lari dlm rumah jer lah sambil main kejar2 dgn anak :)

    ReplyDelete
  2. mdt; ko ada anak takpe. tapi aku ada anak nanti aku bawa dia berlari juga, naik stroller. hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...