In

BBQ At Reen's House

25 September lepas. aku dari kampung. drive balik dalam keadaan hujan. penuh hati2..dan memecut bila di jalan Raub-Bentong. hehe.

plan Reen nak buat BBQ dah lama. puas confirmkan kehadiran kawan2. aku pun yeye time tu nak masakkan sambal bilisku. last minute mak aku call suruh balik kampung, batalkan semua perjanjian dengan kawan2 aku. jadi aku pun tak dapatlah pergi kenduri kelahiran anak sulung Lyn & open house rumah Abang Hambali. disebabkan BBQ reen start petang, aku pun sempatla sampai rumahnya jam 5:30 petang gitu. 

apa yang hadap?..hehe..makan saja....

kerepek2...

sauces

bihun & kek lobak. bihun hasil tangan reen & kek lobak bawaan Ann

jagung bakar tu aku tak makan. rasa menyesal pulak. perut dah penuh la...
jam 9:30 malam aku dah blah. sebabnya aku nak hantar kereta aku ke rumah zcat, minta tolong dia jaga. sebabkan esoknya tokong besar sebelah rumah aku buat perayaan selama 10 hari. jadi nak park kereta tu jangan harap. Ping dah bagitahu aku siap2. so sediala esoknya pergi kerja jam 7:30am. nangis...

Related Articles

1 comments:

  1. seronok lepak umah reen...gambo kat reen kena tuntut gak ni

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...