Wednesday, October 12, 2011

Hari Rabu Yang.... Cepatnya Nak Hujung Minggu..Kekekeke

orang suka masukkan pic tanpa cerita pada hari Rabu. so bila hari rabu aku tau dah jadi trend ni berderetla entry WW. citer takde..gambar je ada. sendiri fahamla...

ok...aku nak jugak buat entry hari2 kalau boleh. tapi sebab dah takde idea...(actually aku belum ambil gambar freebies yang aku dapat melalui pos - setelah buat permohonan melalui web- chit skema)..
hari2 aku tengok kat meja aku. bila dapat terlompat..nak cepat2 buat entry la bagaila.....hahaha...

okla...bulan ni bulan yang sibuk..dengan interim audit berakhir 30th september - semua akaun yang ada nak kena cek buat schedule bagai....lepas tu esok aku kena ke site lagi....ah cepatnya dah nak separuh bulan.....ah..ah.....kocek..kocek......

helmet ni comel. secomel tuannya.
aktiviti petang2 bila boring...ada bahan boleh buat lawak..aku buat lawak..bagi kawan2 kat ofis hilang stress..nasib boss aku tak tengok..hahahahah..ngok ngek.
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. em comel pulak helmet tu kan kale pink ade bunga2.sweet.

    ReplyDelete
  2. hahahahahha...sweeetjaa helmet tuh..
    kaler pink tuh yang tak tahan tuh....ekekekekkeke

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.