In

Sambutan Birthdays & Hari Raya

Jumaat 30 September lepas, ofis aku buat makan2. seminggu sebelum harinya dah dapat memo suruh pakai baju raya..yela nak ada mood raya walaupun raya puasa dah tamat. lagi nak sambut ulang tahun kelahiran office mate untuk august & september. wah besar-besaran ni. kami yang Muslim diminta membawa apa2 makanan yang berunsur raya - tidak dipaksa okay.

jadi aku bawa biskut yang emak bagi. sebab dekat rumah aku tak makan2. dari membazir baik aku bawak ke ofis. boleh makan ramai2.

malas nak cerita pasal preparation. semua diuruskan HR Dept. kitorang tahu jam 12 start. tapi jam 12:30 baru dipanggil untuk makan.

orang menyanyi " happy birthday"..aku dan si sengal2 main2 kat luar bilik meeting yang dah penuh sesak dengan staff hari tu. jadi apa yang si sengal2 ni buat?

ambil gambar. sebeb hari ni tinggi terlebih

Ping, Emelia & Me. main tangkap begini sebab nak tunjuk bertangga la ketinggian kitorang

Cik Julie kita pakai jubah hari tu..

inilah yang aku makan itu hari

Ping & Richard

Emelia, Auntie Mui & Kak Sha
udah itu ajelah...hahahaha...makan sampai sendat baju. lepas tu jalan2 cuci mata. mentang2lah dapat gaji. tapi kan aku kedekutla sekarang nak shopping...berkira tahap bumbung rumah..

Related Articles

3 comments:

  1. cntik bj eri chan....

    bestnya mkan2..baguslah ada buat jamuan raya wpun raya dah abis...

    ReplyDelete
  2. thanks hanim..hehehe...ofis kitorang kan 1 Malaysia.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...