In Makan Luar

Burger McDonald's Celebrating Brazil For Olympic 2016

Hari ni last day puasa 6. Masak pun takde mood. Minta laki belikan nasi ayam je.

Malam lepas maghrib kami ke McDonald's nak makan burger terbaru. Itupun lepas tengok IG kawan jam 5 petang camtu. Teruss berselera.

Kami ke plaza tol LDP je. Ada yang dekat rumah tapi mahukan ketenangan. Haha.

Aqlan pun tak mahu duduk atas baby chair. Siap duduk menyandar. Cozy betul.

Aku amik saiz besar pastu tak habis. Pedas gila. Tapi macam nak repeat. 1/4 lagi laki tolong habiskan. Yummeh...nangisla makan burger Rio ni..untuk atasinya makan sundae mangga ya. Sedap dan sesuai sangat.






Related Articles

6 comments:

  1. Tahniah Anis sbb dah habis puasa 6 Syawal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kejar setahun pahala punya pasal..Alhamdulillah Allah izinkan.

      Delete
  2. pedas ek...haruslah aku order extra ice cream nak cover pedas hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh nangis wak...tu pasal laki kena settlekan..padahal dia pun dah makan sebiji kecil. hehe

      Delete
  3. blom try lg, aritu nk beli sundae katanya mesin tgh service.. huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde sundae jangan order kecuali dalam hati ada ais.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Weekly Popular

Comments

Cerita Lain-Lain