In

Kak Ma Sekeluarga (Tak Semuanya) Datang Bertandang

giliran kak ma pulak datang rumah kami. dia bagitahu nak sampai malam. lepas hantar dua anak dia balik KT naik bas di TBS. aku pulak mas tu nak keluar dinner dengan Zcat...sambur birthday..hehe. so aku cakap kalau kak ma sampai ting tong lah dulu..kot2 kami belum tiba..memanglah dia dah tiba sampai duduk dalam kereta 10 minit baru kami sampai...sabar jelah kakakku..ni semua kisah semalam.

jadi hari ni sarapan aku masak nasi goreng jelah, makan dengan rendang paru buatan mama. borak2 sakan pastu pop keluar idea nak pergi Ikea. kak ma pun cepat aje nak pergi sebab dah lama tak ke sana. kami pun plan bawak ke Ikea Cheras.





dalam Ikea ni apa yang tak plan beli pun boleh beli. jadi kak ma beli pinggan 10 keping. hehe. nasiblah balik KT tak naik bas. naik kereta Imran, anak bujang dia yang ke-2. tengah2 shopping tu dan2 sempat makan meatball, Imran pulak nak ke Melaka. aish...kenalah balik rumah. kalau tak lama lagilah kami kat sana.






daripada niat asal nak balik hari ni, kak ma ikut jelah imran balik esok...tu pun plan ke penang tak jadi. kalau jadi tu makin panjang perjalanan kak ma sempena raya ni. haha.

malam aku masak cucur bilis.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...