In Percutian

Menginap Di Bayou Lagoon Park Resort

Kami ke Melaka hari ni...plan asal nak ke Janda Baik. Tapi tempat penginapan semua dah penuh. Yang masih ada yang harga dia tak sesuaila nak bawak ramai2 pergi bercuti. Kali ni ada mak mertua dan pak mertua. Kami akan duduk Apartment 3 bilik tidur dan 2 bilik air.

Naik 2 kereta sebab ada 6 orang. Nak sumbat barang peribadi masing2 lagi memang tak muatla kalau satu kereta je.

Check in jam 3 petang..tapi sampai jam 4 lebih. Terus tukar baju mandilah nak pergi water theme park dia. Kalau tak....takdelah nak menginap ke sini. Sebab Aqlan sekarang suka sangat main air. Bila buka langsir je terus nampak theme park tu.. Aqlan pun apa lagi terus woahhhhh woahhhh.

Semangat tukar baju...faham sangat dah budak ni. Mak pak budak pun boleh tahan teruja. Hahahaha.
















Kena pakai dari jam 3 petang sampai jam 2.59 esoknya. Kalau tanak masuk water theme park dah..koyak. 

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Weekly Popular

Comments

Cerita Lain-Lain