In Makan Luar

Medan Ikan Bakar Segar Hj. Musa, Melaka

Kalau ke Melaka tak makan ikan bakar macam tak lengkap ek. Jalan2 sampai penat pun ikan bakar tetap dalam plan. Jadi hari ni untuk dinner mama request seafood.

Dah bosan makan kat Umbai..seafood kat situ pun dah rasa biasa2 je masakan dia.m dah takde umphhhhh. Nampak sangat nak pergi jalan2 cari makan. Hahahaha.

Mengikut kata kawan Zcat yang tinggal di Melaka, kedai seafood yang sedap ialah Hj. Musa. Kami pun pergilah cari berpandukan Waze. Dah sampai2 tu macam betul ke tempat ni sunyi je. Kereta pun tak banyak. Masa tu kedengaran azan Isyak. 

Kami pun pilih tempat terus duduk dan order. Pilih2 udang yang besar2...kerang.. sotong. Pastu aku kena layan anak makan nasi lemak tetek jap.















Boleh datang makan kat sini lagi sebab sedap....disyorkan kepada semua..hehe. air kosong free..air buah-buahan RM2. Kalau 1 jug kena RM12...jimat..

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...