Thursday, July 28, 2016

Sekali Sekala Cabut Rumput Mahu Lenguh Tangan

Dah lama tak cabut rumput. Last sekali sebelum bulan puasa.

Bila periksa pokok2...ada yang hidup segan mati tak mahu. Pokok pandan dah nak togel. Pokok daun kunyit pun keluarlah daunnya pastu tak mekar sangat. Pokok daun kari kena serang dengan serangga abis aku patahkan satu dahan sebab tak boleh guna langsung. Tinggal sedahan je. Pokok daun limau purut ok...serai aku pangkas sebab dah tinggi sangat risau pulak..

Dah settle sebelah..tunggu esok sebelah. Haha..tak larat nak habiskan. Sebab aku start jam 5 petang camtu. Jam 7 baru habis. Pastu tak elokla pulak nak stay kat luar waktu maghrib kan..




Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.