In

After Eight Mint Chocolate Sentiasa Menjadi Kegemaran Aku Sejak 6 Tahun Lepas

Coklat ni dibawa pulang Zcat dari Penang hari ni. Eh tak tanya pulak dia beli kat airport mana. Yang pasti bila dah dapat nak ngap ngap je. Tapi memandangkan dah malam makan satu je dulu.



Aku ada koleksi tin coklat ni.. semua tin2 sekarang takde tempat nak letak..semua kena simpan dalam kotak dulu..tunggu next deco project la..

Related Articles

4 comments:

  1. wowww samalah kita! dluu smua coklat ber-mint mmg terpaling kita cintai.. termasuk lah ini and ANDES mint flav. tak kira lah kalau org kata mcm makan ubat gigi.. huhu. duulluu masa muda2 ..kalau bf nak bagi cekelat..mmg minta yg ada mint... dah lamaa x layan after eight ni.. dah la nipis2 je..coklat dia pun bitter.. balik ni cari! tak kira..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari jangan tak cari...memang sedap. Kat rumah kita sorang je suka makan coklat ni..haha gumbira...😆😆😆

      Delete
  2. weh, kalau tak tahu nak simpn mana tin2 tu, rumah i pun bolehhhhh mia miaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah...kang tin tu terasa dirinya ditahan kat rumah ko..biar aku simpan depa dalam stor.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...