In Gathering

Ke Kenduri Anak Perempuan Sepupu Sebelah Arwah Bapak Sambil Jumpa Saudara Mara

Majlis nikahnya semalam. Tapi kami ke kenduri makan hari ni.

Lauk masakan kampung nogori je bila tengok. Tapi aku tetap nak ambil nasi minyak walaupun ada nasi putih..hehe..makanan sedap dan dapatlah minum sirap orang kawin...


Selepas siap makan kami ke homestay belakang rumah sepupu berjumpa dengan saudara mara lain yang berkumpul di situ. Ada dari Singapore juga. Maka jadilah lagi satu kenduri riuh rendah namanya. Cakap macam non stop. Haha..




Ni pun ada yang dah balik tak bergambarlah kami. Mana dan je.

Gambar2 kat bawah ni dari group family..






Jam 3 lebih kami gerak ke utara. Penang, kami datang!

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...