In Tips

Kedai Eco RM2.12 Di Ipoh And Last Day For 2016, Welcome 2017

Patut rancang balik hari ni ke KL. Hujan sepanjang hari..sejuk sedap je..kami postpone balik esok je...jadi last day ni jalan2 sekitar bandar Ipoh...

Mula2 pergi Kisya Bakeri beli donut murah...sebut pasal makanan nanti aku wrap kedai makan apa kami pergi semasa di Penang dan Ipoh.









Boleh pengsan masuk kedai ni...semua RM2.12...takde tipu, semuanya!!!!! Aku dan Zcat gilir2 beli belah..tak boleh bawa Aqlan.. bahaya sangat2!!

Related Articles

2 comments:

  1. memng gila klu masuk ECO ni, mcm2 bnda nak beli..
    jauh nouu jln sampi ke Ipoh cari kedai ECO hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab kami selalu tak caya ada lagi kedai 2 hengget kat malaysia ni..selalu tipu jekk. Haha.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...