In Percutian

Awak....Saya Nak Pergi Langkawi...

Tadi dah tengok kat booking.com untuk cari bilik tidur. Bila share2 dengan Zcat dia terus pi booking sebab hari ni murah...kat pantai Cenang..kami pergi bukan waktu cuti sekolah...jadi harga tidur satu malam kurang RM100..nak tidur 4 malam.

Lepas tu cari kereta sewa...pun dah jumpa tapi belum finalize sebab Zcat suka nak compare dengan yang lain2 owner kereta sewa...so siapa yang pernah sewa kereta kat Langkawi mai la habaq mai citaaaaa...4 hari nak sewa. Hari ke 5 dah balik...

Pasal itinerary tak risau sangat.. tapi kena cek kot ada tempat baru..sebab last kami p tahun 2008 kot..tak pernah ceghita kat blog pun naaa...phew lama sudah.. dah nak 10 tahun tu..

Okay Zcat tak pernah p Langkawi. Sian dia...takat touchdown mana aci kira kan..ahaks..okaylah dengan izin Allah kami berdoa dapat pergi balik dengan selamat.


Related Articles

6 comments:

  1. Semoga Allah permudahkan segala apa yang dirancang... :)

    ReplyDelete
  2. Zcat sama degan aku, tak pernah sampai Langkawi..mcm malu je nak cakap kat org tak sampai langkawi..hahaa

    ReplyDelete
  3. anis...meh habaq mai hang nak pi tang mana??
    dlu marka i duk sana.. 9 years ulang alik..ujung2 tak jadi kawen..mangkuk ayun sgguh! haha..dan2 speaking utagha...
    eh tapi sgguh...kita leh kasi ctct no. kete sewa.. or nak tau makan mana best ke apa kaa..meh kita sharing2.. nnt sampai sana, jmpe mamat nama dia don...leh kata kat dia.."boleh jalannn daaa.".sambey buat tgn 'piiirah'. hahahhaha. tiba2 dendam lama mai pulak. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabaq na..memori lama memang takleh hilang...memori baru kekalkan...hahaha...eh bolehla email2 ka nanti..keke

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...