In Aqlan Shah

Tersentuh

Semalam nak tidur sebelum aku dan Aqlan nak lelap, ketika dia baring berbantalkan lengan aku, sempat dengar dia cakap..

"Ibu...." katanya.
"Ummmm? " jawabku.
"Good night.."ucapnya perlahan tapi jelas.
Aku pun menjawab.."Good night Aqlan" sambil dalam hatiku masih sedikit terkejut dengan ucapannya. Dan aku pulak kadang2 anggap dia sudah besar walaupun dia baru 2 tahun 10 bulan.

Pelancar roket adalah trailer pengangkut kereta bomba sebenarnya. Ya kami bagi dia tengok dokumentari berkenaan roket. Dia sangat sukakan roket melebihi perkara lain buat masa ni. Dan bukan senang nak cari permainan roket. Roket kayu ni beli kat Lazada.

Related Articles

2 comments:

  1. alolo comei ye, touching mommy kalau anak buat ayat sardis gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala touching la. Takdak la pulak hari2 dia say good night. Tu belum cakap i love you lagi..😢

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...