In Masak Sendiri Zcat San

Hajat Dihati Nak Makan Di Nilai

Disebabkan semalam makan banyak jeruk, perut aku sebu dan kembung semacam. Dah keluarkan bahan nak masak kemudian simpan balik. Sempat makan bubur gandum yang dimasak laki semalam. Sedap tau tak..sanggup ke Giant malam2 buta cari gandum nak masak bubur hari Jumaat lepas.

Kami pun ke Nilai. Jalan2..pastu nak ke kedai bubur nasi yang famous...dah sampai tak buka rupanya..takde rezeki...sudahnya kami pun balik. Dan aku dalam keadaan masing weng2 ni nak kena kuatkan diri untuk masak. Nasib laki sangat memahami jadi dia sediakan bahan2. Aku cuma main masak2..campak2... adalah resipi. Laki aku yang nak makan sangat beria dia cari resipi. Kita turutkan jelah...

Hasil kasih sayang suami isteri. 😆😆😆

Hasil kasih sayang suami semalam. Sedap sangat2 dia masak bubur ni....

Related Articles

4 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...