In Makan Luar

Letih Lesu

Setelah 3 minggu berjalan memang penatlah...kain basuh rajin je..nak lipat tunggu jadi gunung atas sofa.

Nak pergi park pun tak daya..tapi mata tetap tak boleh tengok dapur berkerak jadi sempat gak sental dengam Cif.

Now nak cuci blinds kat tingkap dapur tu macam bercinta juga. Juga bercinta nak cabut rumput kat laman sekangkang zirafah tu. Semalam hujan lebat gamaknya jadi tanah lembut. Syok sikit kalau cabut rumput.


Semalam adik ipar belanja makan aiskrim softsrv. Nutty choc. Semalam kan panas sangat..

Related Articles

4 comments:

  1. sekangkang zirafah tu boleh tahan luas..zirafah kaki panjang...
    sekali dia kepak kaki dia... mauu menyampai dari sogo ke dataran merdeka jg tu..hahahhaa... sis umah kat mana? tapi weekend kami (kajang) mmg panas lit2.. masuk pagi senin ni mendapat hujann mencurah2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami dok Kinrara...cakap sekangkang kera cam tipu..kan baru tengok Zirafah kat Zoo takdelah besar mana kangkangnya..hahaha

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...