In

Pengajar

Sebab ke Penang ialah Zcat nak kena bagi kursus pada staf2 kontrak di pelabuhan. Katanya ada 13 orang yang hadir. Pagi petang mengajar which is itu passion dia. Dia balik muka senyum2 gembira.

Zcat ni suka mengajar. Dia sangat happy beri ilmu pada orang. Aku pernah suruh dia jadi pensyarah je..haha. Tapi kena lanjutkan pelajaran lagi..nak kena amik Master la pulak.

Last year masa tidur sampai 5 hari kat rumah Mama tu, Mama minta Zcat kerja di Ipoh. Sebab dia nak selalu jumpa cucu dia. Ha la cucu seorang...siapa ada maklumat pasal peluang pekerjaan dalam bidang IT di Ipoh silalah emel saya. Eh kalau dengar cakap ibu ni Allah akan mudahkan hidup kita...aku tak kisah pindah Ipoh. SERIUS!..


Kerja kat Penang pun syok gak...hahaha...

Related Articles

4 comments:

  1. pas ni jadi org ipoh lerrr, ang jgn dok panjat tiang ipoh tu sudah hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak panjat tangga besi pun malas apatah lagi nak panjat mende alah tu..haha..

      Delete
  2. bestnyer naik ferry penang tuu., hehe2

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Weekly Popular

Comments

Cerita Lain-Lain