In

Kedai RM2 Yang Mengancam Duit

Benda paling seronok beli kat sini ialah stationeries. Kedua barang dapur. Ketiga barang jahitan.

Seterusnya mainan yang bersifat sementara. Macam kalau rosak pun takpalahhhhhh..lepas membeli semua tinggal dalam kereta je..tak kuasa nak bawak masuk. Sebab most likely banyak mainan. Nak bagi Aqlan satu persatu..






Sebelum tu ke AEON Klebang. Cari krim muka. Lama dah tak pakai sejak buang yang lama belum beli pengganti. Jadi aku pun nak try Cosmoderm la.. tengok serasi ke tidakkk... dah beli kat AEON Wellness lebih RM20 mulalah membeli PWP. Iaitu berus gigi dan syampu.

Aku seronok shopping sebab dah lama tak masuk mall..dah berbulan kot..


Aku ni kulit kering, sebenarnya nak pakai botol kaler biru tapi dah 2 kedai masuk tak jumpa. So yang ni untuk normal ke kering jadilahhhh..

Related Articles

10 comments:

  1. kita punn dry skin! orang lain duk sibuk tekap2 muka dgn paper oil tu..kita dah meresik2 kering...

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk mmg dah tua pun anis..dah nak masuk 40 jg... i follow u rapat2 je ni..hehehhe

      Delete
    2. Kulit kering, rabun makin naik..tanda2 umur nak 40. Haha

      Delete
  2. setuju....
    nampak rm2..tp y keluar...banyakkkkk!

    ReplyDelete
  3. jadilah ada, dari takdekkk..cosmoderm mg elok, aku pun paki weh

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...