Thursday, January 12, 2017

Buncit

Lepas beranak tak pakai bengkung kan sebab czer. Sudahnya perut buncit baik punya. Tunduk tengok bawah nampak perut kemudian hujung jari kaki πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.

Dah beli super slim korset tapi last time pakai berpeluh kat paha habis rimas sangat melekit dan gatal2. Garu manja je risau rashes pulak.

La ni tengah gatal jejari klik2 kat Lazada nak beli post natal bengkung untuk perut je. Tanak sampai paha dah..tak mampu tahan.....eh boleh ke lagi nak pakai? dah nak masuk 3 tahun kot beranak...

Kemudian nak juga beli girdle panties dan body slimming shaper. Amik.. nak ada 3 terus nak basuh tukar2 senang. Pilih harga semua bawah RM30 je.

Tapi kan..perut buncit tulah yang Aqlan duduk baring menyandar. Dah 13kg pun nak duduk baring atas perut aku...weiii berat weiii..

Ketua sidang post gambar ni..wei ni zaman 43kg! Aku punya majalag tah mana perginya...dah kena makan mak menti ke 😞😞😞

Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. Usaha dan terus usaha.. lambat-laun kempislah perut tu.. pakej sekali dengan senaman.. Moga berjaya hendakNYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senaman setakat ni turun naik tangga dan kejar anak di padangπŸ˜…

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.