Wednesday, January 11, 2017

ZooMoo

Sekarang Aqlan layan chanel ZooMoo. Aku pun sengaja pilih. Nyampah dah tengok Disney Junior. Feminism sangat.

Bagusnya ZooMoo sebab Aqlan lebih mengenali haiwan2. Ada untung bawa ke Zoo Taiping last time.

Masa sampai Zoo, badak ni show bontot je ko....

Ni macam2 nak bawak di pergi Aquaria la..Petrosains, Petting Zoo dan Zoo Negara.. semua tu pun boleh tahan harga tiket. Sementara belum masuk 3 tahun memanglah free..tapi harga tiket untuk mak pak dia...
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. tau xpe, tgok tiket boleh pengsan..bwh 3 thun mmg la free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 bulan lagi masuk 3 tahun.. acaner nak kejar semua tempat tu?

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.