In Public Amenities

Jalan2 Ke Taman Wawasan Putrajaya

Taman ni berada dekat dengan pejabat Wisma Putra. Laki ajak ke sini mengimbau kenangan dia pernah ada job berbulan2 kat situ. Ok kasi chance la..

Disebabkan jauh terletak mungkin ramai yang tak tahu pasal taman ni. Jadi agak kurang popular dan kami bertiga je kat taman...lalala..

Taman ni ada tangga untuk turun naik..dan boleh juga berjalan turun naik guna jalan biasa. Ok main kejar2 dengan Aqlan pun penat jugak...







Bila jumpa kerusi je nak duduk.. asal boleh.

Sunset at Putrajaya 

Ok bubbles dah habis boleh balik.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...