Saturday, May 13, 2017

BBQ Town Steamboat Di Empire Subang

Selalu makan Suki-Ya je kan. Kali ni try makanan lebih kurang sama tapi kali ni boleh bakar2 pulak.

Memang sedap dan kurang rasa kering tekak tu. Tapi sambal dia biasa2 je..dan warna aiskrim tak begitu pekat macam Suki-Ya la. Anyway Alhamdulillah.












Buffet lunch satu kepala dalam RM35 seorang. Aqlan siap kena interview umur dia berapa...alahai anakku kecil je....3 tahun baru encikkkkk..so dia makan free..aiskrim 3x juga rasanya..aku sekali sudah...kali ni fully served by my beloved husband. Aku duduk jaga anak kat meja tu..susah jugak kang kalau dia start kacau periuk panas tu.
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.