In Online Shopping

Milo 2kg

2nd time beli Milo melalui Lazada saat mesej2 masuk kata virus Wannacry. Turns out propa je. Maksud aku ia akan serang online business..nampak tak...segala bank2 yang biasa kita guna tu... laki aku dengan buat tatau beli.. aku pun hampir terpengaruh dengan berita ni...biasa sangat duduk dalam group whatsapp banyak dapat sharing is caring macam ni.


Beli Milo ni sebab nak sahur bulan puasa nanti..kot2 ada hari yang tak mahu makan tu kita minum Milo jelah.. RM29++ . Tatau kat kedai harga berapa..

Related Articles

4 comments:

  1. Replies
    1. mana nak dapat harga camni kat kedai kan..

      Delete
  2. gila kan Lazada ni, smpi Milo pun di bantai jual murah,
    hari tu mcm dah terpengaruh nak beli jugak milo kat lazada, sekali laki dah jeling2, milo pun nak online, terus slow2 tukar website lain, kalu tak dah tinggai serbuk milo je nihhhh..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kisah pun beli online..hehehe..dah tu buat milo sekali 6 sudu gunung..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...