In Percutian

Pegang Buaya Hidup2 Di Taman Buaya Langkawi

cubaan menggigit buaya, alahai kulit perut dia lembut tau...lagi best dari ular.

Ni siapa tak pernah pegang buaya hidup macam aku sila pergi Taman Buaya Langkawi sebab kat sini je kau dapat pengalaman mahal. Ni..wei bayar RM50 ok. Ambik gambar dengan buaya kecil tu...kemudian staff akan ambil gambar kita dalam 15 keping lagi dan diemelkan pada kita..2 keping boleh pilih untuk print. Kalau nak bayar RM40 pun boleh tapi depa kasi print 1 gambar je..yang paling syok sebab orang takde..kami dapat 31 gambar dan boleh ambil gambar dengan kamera kami dan smartphone dan ambil video. Rasa lama juga kami main2 dengan buaya diva tu. Yang pasti masa aku pegang buaya diva tu dia start menggeliat aku pun cepat2 tekan leher dia..kalau tak memang kena ngappppp..kerja gila kan..yang suruh tekan tu staff jugak so jangan kata aku dera buaya tu pulak..








staff tengah ajar macam mana nak control buaya ni




suruh Aqlan cium buaya, aku kena kiss jugak..ko mampu?









pertunjukan bagi makan buaya, Aqlan punyalah suka sesi ni....ya menjerit2 gembira dia

mengintai buaya dari celah papan



buaya cacat takdak ekor..sekali dia beraksi laki aku terkejut

buaya bongkok, sian dia cacat


lepas keluar kami makan di kafe taman buaya ni. tiket sebenarnya untuk 1 full day..so kalau nak masuk balik pun bolehla...jimat weiii..tapi kami nak ke tempat lain pulak. lagipun hujan kejap ada kejap berhenti.

Related Articles

4 comments:

  1. Ya Allahhh berani u!!! i rabbit pun gigil..ni buaya??? amaigad!!! buaya binatang yg i terpaling takut plak tu! syabbas anis & co. haha

    ReplyDelete
  2. part pegang buaya paling tak bolh blahhh! euwww penakut thap gaban, sanggup tak masuk taman buaya kat Sabah dulu sebab ni lahhhh..dak aqlan pun berani pegang..huhuu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...