Friday, May 5, 2017

New Hair, Same Person.😉

Aqlan ikut abah dia pergi gunting rambut. Sekali dia pun kena potong rambut. Masa kena panggil duduk atas kerusi tu mata dia bulat2 pandang aku..hehe.

Aku sebenarnya nak kekalkan je potongan rambut dia tu. Just trim depan dan belakang sikit je. Last2 bila orang tu tanya nak potong style apa? Aku pun cakap potong style sesuai dengan kepala dia la. Kepala Aqlan ni bulat..








Oklah tu RM10 je kena caj. Hehe. Kedai ni di kawasan Puncak Jalil. Sederet dengan KFC.
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. wlupun rambut cumel dah kena gunting, aqlan tetap comelllll

    ReplyDelete
  2. Comelnya Aqlan dengan rambut baru..rambut lama pun comel gak :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.