In Best Product

Guna Telegram Lagi Baik

Antara mesej yang aku selalu terima adalah melalui whatsapp, telegram dan paling sikit sms la. Gambar2 pulak aku selalu buat auto download je. Tapi video aku jadikan dia tak auto download sebab kadang2 makan space memori hp aku. Kadang2 aku tak tengok terus delete. Tapi kalau hantar ke telegram aku sukalah tengok di pc. Besar dan terus masuk dalam memori pc.

Aku juga suka guna stickers bila nak bercakap2. Kadang malas type kan. Sudahnya jadi perlawanan berbalas stickers. Hahaha..kat whatsapp takdak..ada emoji je...buhsan..

Hari ni panjang bebeno borak2 dalam telegram family. Kat whatsapp pun ada group family tapi aku jarang bersuara..situ banyak suara2 kakak2 dan abang2 lah..hehe.. dua dua group pun aku yang buka..so automatic aku admin..hahaha..

Antara stickers yang aku suka..

Pak arab 

Nurse

Bahan masakan



Related Articles

1 comments:

  1. tak pernah install apps telegram ni.
    hanya whatapps je. kengkadang messenger, or IMO.
    tu pun i dah delete IMO.
    macam2 kan.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Weekly Popular

Comments

Subscribe