In

Kadang2 Pening Jugak Memikirkannya

sebagai org yg single ni kekadang payah gak...

bila ada jemputan kahwin kad ditulis;
"dijemput cik Anis & Pasangan"
okey pasangan ni tuan rumah harap aku dtg dgn BF ke BFF ke GF ke atau akhirnya aku terpaksa dtg sorg2..or lagi haru aku tak dtg lgsg.

tuan2 sekelian...jemputan perkahwinan wajib dihadiri.. kecuali ada alasan yg munasabah.

bila ada jemputan makan2 mcm open house/aqiqah/birthday ke...pun aku boleh garu2 kepala nak call ajak siapa nak teman..nak pergi sorg2 boleh je..tapi kdg2 ada masa tertentu tu mcm pelik je...kalau ada kwn2 yg dikenali boleh ajak pergi bersama dgn teman2 istimewa diorg tu takde hal je...tapi kalau dahle pergi sorg2..bwk keta sorg2..sampai majlis makan sorg2..aiyoo sepinya...

apapun kdg2 aku harapkan tuan tanah tu tak tanya aku banyak2 la kalau aku dtg sorg..tp jgnla jugak buat tak tahu kat aku huhu...

Related Articles

6 comments:

  1. ann; haha...TQ nok..tp ayat kau tu biar betul..
    saya pasti menemani ku?

    MDT; huhu..dah brp kenduri kawin saya tak pergi...huhu

    ReplyDelete
  2. takpe nokk...walau aku dah berpasang...tak kesah je ko nak follow ...tak de hall

    ReplyDelete
  3. jgn sedih2...ok..xpe insyaAllah time eri chan nnti akan dtg..

    ReplyDelete
  4. tapi kalau datang sesorang mesti lain mcm kecuali ada bwk geng takla terasa sgtkan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...