In

Ingat dah habis ke citer raya2 nie?

haha...saje kasik bikin geram....actually ada lagi p raya umah Za&Lee pada 26hb Sept. tapi nan ado gambarnya...malu lak titiber..hihihi...pergi rumah boss CST ni...makan jelah yg tak malunya pun..hehehehe...

aku pergi umah dema ni pun lepas aku balik dr rumah Kamarul kat Gombak. dia ni kenalan lama....mcm2 mende aku mkn kat rumah dia...burp2 gakla... pastu gosip ala2 pondan mcm biasa la..dia ni mcm awwwwwwwwww gak tp skrg kelakian terserlah..anak laki lagi kuar beb....siap panggil dia Abi~dlm bhs arab ni maksudnya ayah saya...huhu..tulah dah kawin dgn ustazah...alhamdulillah...

mimy dan ann tgh belek biskut2..
inilah biskut2nya..senang kau masuk tupperware..tak lemau
tgk...semua aku try...hahahah giler sedaps..nak ulang balik kang tak mkn kat umah za&lee kang member kecik ati lak...
kamarul si keding ni..dulu aku panggil dia~ginjal aku..sebab asal borak gelak sampai sakit ginjal..so kalau ginjal rosak boleh mintak dia punya..hahaha..giler betul..shhhhh,..hihihi
ni makcik merah...ko tgk,....tiar, langsir, beg tgn, kamera..semua ngam..mcm camouflage plak aku tgk dia..hehehehe
muka org puas makan..tgh tahan perut...hahahah

hujan renyai2 hari ni...pastu dah mkn2 tu cepat2 nak pergi rumah za kat ukay pulak...jem takyah ckp ok...kitorg sampai jam 8mlm kot...yg penting sampai..aku mcm biasa sampai je mkn..hahaha...korg nak borak2 sila..sila...

lepastu tgk wedding pic za&lee..uish cantik2 tau..suka la....hihihi berangan kejap..hahaha

kendian bila tetamu semakin beransur...ada la pulak makhluk kat luar rumah wat shhhhhhhhhhhhhhhhh kat depan rumah..konfem dah si Rudy ni sebab dia je yg tak sampai2 lagi..hehehehe..masuk2 je dia makan penuh nikmat tak hingat...

semakin lama yg tinggal kitorg2 jek..means; aku, ann, za&lee(of coz la), rudy, awien,neena, anuar...jeng jeng...si lee bawak kuar pulak DVD player ajak tgk Lagenda Budak Setan kat LED 45". sebelum tu tgk Spiderman ckp Melayu..wah..teruja gambar cantik..HD la...yg tak tahan tu dia boleh pulak bwk kuar bantal, toto, comforter bagai suh kitorg baring2 sambil lyn movie..aiyyy tuan tanah ni semacam jek....

aku amik port atas sofa...si ann pun sama gak...tp rugi lak diorg ni tak amik gambar kot masa landing2 ni..sape amik sila letak kat blog ek...lepastu jam 3pg kot br aku sampai rumah..sebab lepas layan LBS tu sambung tgk spidey..byond la pulak astro nye..leh save2 pulak....nasibla esok isnin..kalau tak menjadi gak niat si lee nak paksa kitorg lepak sampai esok pg kat umah dia..mmg giler..hahaha..sporting kwn2 ni...bising mcm biasa, nasib takde yg ketuk pintu...lalalalala

Related Articles

4 comments:

  1. hahaha.... Spiderman ckp melayau punyer pasal! terus membawak ke LBS! hampehhh.. semua dok pakat layan citer Lagenda Budak setan kat "lipas" yg besar gedabakk tu... kesudahannyer.. seorang pun tak amik gambar malam tu! huhuhu...

    ReplyDelete
  2. bestnya makan2..tulah istimewanya hari raya kan...tp kan eri chan kali ni raya xbyk yg buat open house..kali ni 2 rumah je yg sy pg open house..

    ReplyDelete
  3. nasib takde gambar..hihihi takla aku terasa sgt ..lalala

    ReplyDelete
  4. awak tidak rasa sakit hati ke mimie...melihat kegembiraan kami semua (spiderman versi melayu)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...