In

Meroyan di Malam Sabtu

kebosanan melanda, aku pun letak kat wall FB aku shout like this;
" wahai org2 yg diabaikan, mari kita berjimba"

punyala rasa sengal mlm tu..dan dan housemate aku menjawab..nak pergi mana..(jwb dlm FB kau walaupun biik sebelah2)~anyhow time tu dia takde pun kat rumah..hahahaha...mari..mari....

maka aku pun tunggu diriku dijemput Ann & tunang dia Faizal. pastu kitorg amik Mimy...pastu kitorg direct p ke danau kota. dan dan mimy ckp kat sini tak boleh amik gamba. kawan aku dah penah kena sound katanya..tp .....sbg blogger suka bergambo..aku amik jugak..dlm kedai Pak Li..tu jelah yg aku berani pun kan...hampeh!
mee goreng yg luar biasa..selalu mamak punya byk kicap..yg ni so light, kurg minyak
yg pasti air asam boi dgn lemon ni sedap..eh betul ke nama dia..kedondong tak? hahaha..lupa la..

kesudahan lepas berjalan2 takde apa pun aku beli...sebab hati aku takde.. nak beli telekong takde pulak yg aku berkenan...cerewet2....

Related Articles

1 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...