Wednesday, October 20, 2010

Giliran Belanje Dia Makan

ingat tempat ni?..ala2..tempat mendamaikan di hutan pinggir ibukota...


motip tunjuk daun ni...dia main teka2 dgn aku kan...kalau betul teka aku dpt handphone..owh..mari berfikir sejenak....

itukan daun ROSEMARY. 
senyap
senyum
gelak-gelak
"betul"
haaaaaaaaaaa....nak tuntut hadiah!!!!!
~handphone nokia torchlight~
bengang kejap...bagilah HTC!!!! pleaseeeeeeeeeeeeee.......
(dgn muka manja dan mengada2-ceh)

esok hari lahir dia 21 Oct...disebabkan takut tak sempat nak celebrate, aku ajak dia pergi makan sedap kat Subak awal2 Sabtu lepas..hehehehe..
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. ehem...ehem..ehem....tesedak lak..hihihihi
    pstttt ensem Bf u laa eri.....wah dh stat publish buah hati kesayang dia yea...bagus..bagus....BTW SELAMAT HARI to BF eri....

    ReplyDelete
  2. tu dating kat tamarind ke sis?
    not bad tempatnya...lum pernah sampai...
    tingin gak nak gi dating situ...
    sedap dak food kat situ?

    ReplyDelete
  3. celebrate came came lah...:)
    hepy birthday utk bf eri....

    ReplyDelete
  4. nid; ~tak terkata~

    rasp; subak at sg penchala..food kat sini sedap2..tukang masaknya chef jadi harganya mcm kat hotel...nak feeling2 romantika sila dtg..

    hanim; ~blush2x~

    ReplyDelete
  5. entah bila aku nak sampai sini...sporting la ur bf nak bergambo hehe

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday yaaaa frm cik merah

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.