Thursday, October 21, 2010

Jom pergi Balai Seni Negara

lepas makan2 kat Subak, kitorg pun round2 nak plan kemana halatuju lepas ni...sambil2 bwk keta, mcm2 la kiitorg borak..pot pet semua..sekali masa lalu Titiwangsa dia tanya suka tak tgk seni, lukisan...ooo aku suka je,..dah lama ingin pergi...taktau sape yg nak ajak atau patut diajak...erm..dan dan tu jugak trs menuju ke balai seni kat taman tasik titiwangsa tu.
 tekalah ni baju dari apa?




 i like this shoot...


 tin biskut okay...
 daun maple dari material kain
 penat nak duduk rehat jap
 sila fikir lepas ni kita nak kemana pulak ek..
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. never been there..
    nak pegi situ tak leh bawa budak2...
    kalo bawa langsung tak leh appreciate the works kat situ kan...
    tu baju dari berus ke?

    ReplyDelete
  2. xpernah pg situ lagi..xbape minat seni2 nie..tp kalu org bwkkan sy ok jer..;)

    ReplyDelete
  3. pehhhhhhh terbaik nok tempat dating ko..aku pun xpenah ke sana lagi..hehehehehhe

    ReplyDelete
  4. rasp; betul..nasib i tak buat kontes..hahaha..berus syiling dgn berus cuci bilik air/ baju dulu2..

    hanim; tak minat seni tak salah...hehehe

    purple; ada serenity lah tmpt ni...hehehe

    ReplyDelete
  5. last pi masa rombongan sekolah...la ni tak jejak langsung hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.