In

Saya suka jadi perempuan kerana....

  1. saya boleh pakai apa2 fashion baju~selagi tak nampak aurat la..
  2. saya boleh pergi watson tiap2 hari tanpa bersalah utk tgk mekap terkini~sampai kena ushar dgn security guard..ingat aku nak mencuri ke weiiii
  3. kalau ada sale aksesori mcm gelang, cincin...saya selamba ambik yg bunga2 ke atau abstrak..kejap leh jd mcm gegurl, kejap leh jadi cam geganas..haha
  4. saya boleh beli kasut berkali2 setahun~asalkan kaki saya suka...
  5. bila saya period, saya kena tinggalkan solat~takyah ganti..lalalala...
  6. bila saya emosi, lelaki ckp saya tgh period even saya tak..jadi diorg akan respek dgn emosi saya dan tak ganggu saya~lalalalalala suka jugak ni

Related Articles

6 comments:

  1. saya pun suka yg no. 6..memang alasan paling diva...lalalalala :)

    ReplyDelete
  2. semua di atas aku sokaaaa....hahahah...gelak saiton

    ReplyDelete
  3. mr noble; hahaha sila check emosi isteri anda,...adakah ia berkait dgn period atau setakat nak mintak perhatian..hahaha

    MDT; diva itu mesti....kikikiki....

    mimy; hahaha mari gelak ramai2 jgn jiran ketuk pintu dah..hahaha

    ReplyDelete
  4. mmg syiok jadi perempuan...bnyk advantages nyer...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...