In

Pasal raya lagi..sila jgn jemu baca

ok..ok aku pun penat dah citer ni..byk sgt kali ni aku pergi rumah org beraya..tu pun ada yg aku tak p...

umah Kak Cupa aku kat Bangi~aku migrain la takle drive..hari tu sama lak dgn umah Neena..umah Neena aku pergi sbb Mimy jemput..tp Megat yg bwk keta ya...hihi..nak gak mention..tension Mimy kang...

then umah kwn baik aku sejak UKM kat area umah kakak aku si Fairuz. pada 2hb Oct.. tp aku tak amik pic..aku kan selalu jd tetamu terakhir..pastu makan sampai jam 1 pg..pastu dah siap landing2 atas sofa...last2 aku tdo umah dia..padahal aku sebenarnya nak blk umah kakak aku yg sekangkang kera jek jaraknya...

esoknya pas dah breakfast umah fairuz, dah habis tgk Incredible baru aku blk umah Kak Cupa. pastu borak2 la...pas Zuhur aku pecut pergi Selayang umah staff Nadin-abg Hambali & ex-staff Nadin Fairus.sampai dah lambat..muka pun nan ado la nak diamiknya...mkn2 dgn gembira pastu snap2 pic kat umah sewa Fairus jek..
Julie, Lyn & Sham
Fahada & Nadia
Kairul
kitorg mkn cucur udang..comel2 senang nak mkn..
xtvt menapau..tgk sape yg tapau? tadi kat umah Hambali pun dia dah tapau!!!

pastu umah cida blogger pun aku tak dpt p sebab aku dah mengantuk giler..masa jem tukan aku rasa nak lelap dah bawak keta..tp....sila ingat kalau ngantuk sgt, sila parking kat mana2 and tdo dulu..huh..ngantukla hari tu..dahle esoknya isnin..huahua...

Related Articles

3 comments:

  1. wah siap tapau...sy pun kdg2 nak je tapau kalu lauk org tu sedap tp malu..kalu umah kluarga sndiri ok lah..he he he

    ReplyDelete
  2. hanim; tak mau tapau sbb nanyi mkn sorg2 kat rumah...

    purple; thn depan kau boleh sakan beraya..raya haji pun ko boleh start dah..eh dah ckp ke 100 hari time tu? anyway ko kena ganti pose hekhek..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...