Thursday, October 21, 2010

selepas menilai seni

layakke menilai seni? masa pendidikan seni pun selalu dpt B...apa cerita nak letak lepas dah belek2 karya seni org? yg pasti katanya lepas ni if ada yg menarik, kita dtg lagi...tak kisahla...asal pergi dgn kamu (kamu jgn nakal ok..suka mintak bukan2)..hey pembaca jgn fikir bukan2..mcm chomel pulak parkataan bukan2..kalau sebut no2 mcm tak comel,..mcm kasar even suka ckp omputih even sebutan tak fasih dan tunggang langgang mcm omputih ckp melayu..


 jom jalan pintasan ke kawasan segitiga emas

pergi Berjaya Times Square mkn ayam berempah yg sedap tu...oooo teringat2 woo sebab tu dia ikut kehendak aku nak mkn apa...actually, 2-2 org dah lapar balik. mmg sedap, cuma kali ni tanak letak chili serbuk tu,..pedas tak tahanla..

kendian pergi Low Yat beli ext HD alasan nak format laptop yg dah umur 3 thn tu...erm..ni kena masuk entry lainla bab2 IT gajet ni...

dah habis semua, dia pun penat sebab tak dpt tidur smlm, kalau tak sakan la kitorg jenjalan..(Fahrenheit tak pergi lagila...) aku hantar dia balik, singgah kat Giant area umah dia, masuk kedai mkn lagi...

hot mocha...he likes to snap my acts..actually byk sgt pic mengacau air ni..kang letak semua mcm over kan..
 popia ni isinya kuew tiaw, pelik. trs tanak makan..teman dia makan dahla. ok ni kedai siam. dia sgt suka makanan kat kedai ni..terlampau suka ke? musykil
 all chocolate! your shirt, ur drinks...and my mocha..
penyudahnya aku yg tak dpt tidur mlm tu...mengantuk ok...

Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. popia isi kuew teow?unik tu..kalu dpt kat sy mesti habis..sy ni blasah je mkn apa saje...he he he

    ReplyDelete
  2. hanim; i kdg2 cerewet gak..

    posh; sgt sedap dan murah..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.