In

Tak Tahan Lagi~SENTAP!!!!

Aku tgh bertahan...(tahan apa?)

semalam my ex chat with me;

the ex: "kad dah siap.bila boleh bg u?"
me: "entah"
the ex:"laa.."
me:"u arrange the time la"
the ex:"if sempat mlm ni i hantar kat u"
me:"k"
the ex:"thk"

aku rasa aku tak mahu jumpa dia lagi..perasaan aku bercampur-baur even kitorg dah end up hampir 3 thn lepas pun. kitorg mmg contact each other as friend. me until now hold to my promise that i will never sms/mms/call him again if there is no need anything to talk about.

Serabai+serabut+semak= i need therapy..

Related Articles

10 comments:

  1. sis....perlukew jumpa lagik....rasa tak perlu jew..suh jaa dia POS...posmen kan skrg dh rajin-rajin...hihihih..kang jmpak..kenangan lama mengUsik kembaLi....=))

    ReplyDelete
  2. nid's-entah.tu pasal i ckp entah kat dia.

    ReplyDelete
  3. aku tak boleh komen ape2 buat masa ni...nntlah kita borak2 yer

    ReplyDelete
  4. i myself mmg tak berkenan contact ex ni.. rasa macam tak betul je perbuatan tu :)

    ReplyDelete
  5. beb...leh tak ko jgn amik tau lagi pasal XXX rated tu...tak perlu dah...aku paham ko rasa...tak suka ar ko sentap...aku kenal ko...dan skrang mari kita membuat perjumpaan...mariiiiiii

    ReplyDelete
  6. untuk kebaikan ko babe...xyah la ko g jumpa XX-RAY tue.......buang masa hoke...POS sajork..posmen kan ado...kang xda keja lak posmen xda surat nak di hantar... :P

    ReplyDelete
  7. haahlah eri chan..xyh jumpelah...sy faham perasaan awk tu..

    ckp kat dia awk ada hal ker..suh pos jer...

    ReplyDelete
  8. soh jela pos.. mengada2 nak by hand..
    ke dia takleh lupakan ko ni?
    hahahaaa

    ReplyDelete
  9. beb tak yah ler kang macam2 issue timbul...kecuali masing2 bawak couple...

    ReplyDelete
  10. aku agreed ngan diaorg semua.. kalau dah X rated tu.. baik ko abaikan aje.. suruh jerk dia buat posto! dah. jgn emo2.. hilang cun ko nanti! hehehe... :D

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...