Thursday, October 14, 2010

1 hari 1 cawan

pernah try Each A Cup? tak pernah dengar? aku pun tak pernah dgr sblm ni...tapi sebab baru2 ni ada kat Ampg Point, aku pun tahula....apa dia ek?
mocha ice blended RM4.90
masa ni dpt chocolate pearls free..now kalau nak, kena tambah 60 sen..murah2 je air minuman kat kiosk ni..sila pergi kalau tekak rasa nak minum air sedap...paling sedap setakat ni strawberry chocolate..hehehe
Previous Post
Next Post

About Author

8 comments:

  1. jauhlah plak sy nk ke ampang nun..kira murahlah air tu yer..4.90..slalu mcm rm6++

    ReplyDelete
  2. ooo aku masih berpantang ais nok...sabar..sabar....

    ReplyDelete
  3. bess ni kalu time tekak tgh kehausan...cuma tak puas minum sebab icekan....hehe

    ReplyDelete
  4. mimy; kat sebelah Giant

    hanim; ada byk cawangan...ni asal dr johor ke singapore tah...luper lak

    purple; sabar 100 hari utk dipakai 10000000000000xxx...entah brp xx da..

    ann; jom..

    posh; tak lama lagi starbucks masuk ampg point..suke...suke...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.