In

Open House Lagi......

kali ni dpt invitation dr Kak Sue~ex staff masa keje kat Stagno dulu..venue nya dr lepas solat Jumaat sampaila mlm..mlm jam brp....???

bergaya kat umah tuan tanah jap..hehehe

aku dgn Mimy-Megat pergi berasingan. tp kitorg pergi pun jam 10mlm la..jem maaa MRR2..sampai PUJ dah 11mlm...pastu kitorg la tetamu terakhir mlm tu..tp makanan masih ada..tulah yg best tu......

kak sue, aku & mimy

makanan yg pertama...nasi lemak..mmg sedapla kak sue ni masak...air gas..pastu air panas..semua nak belasah je sebab haus sgt mlm tu.....

hah..anak2 kak sue main games kat iphone4 bapak diorg..relax je abg tu ckp dah 2 bln la pakai...masa ni semua org baru berebut beli kat maxis...

borak-makan-borak-makan lagi..tgk2 dah jam 1:30pg..apa cer tak reti2 nak balik ker wei...nasib esok cuti....apapun mmg beest jumpa kak sue ni..dahle pandai masak..si Mimy nak resipi je..tp si Megat dah sound awal2 mintak resipi je? masak?..hehehe..sori la mimy...thn dpn umah kau pulak ek...

yg baiknya 2 org kwn aku ni meneman aku sampai bkt indah..katanya aku perempuan..even aku tak kisah pun..tp itulah menunjukkan sifat tggjwb si megat & mimy...hihi..syg korg...

Related Articles

2 comments:

  1. baca ade nasik lemak.. terus dan dann nie perot aku meraungg nak nasik lemak! huhuhu...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...