In

Aku dan Sushi King


aku suka mkn sushi..dulu2 mmg tak suka...skrg dah jadi mcm kemestian pulak mkn sushi..lagi2 yg ada ikan salmon mentah...walaweh boleh menitik air liur sendiri masa type2 entry ni..
tempting tak tgk bunga ros ikan salmon...Julie tak suka...yuck yuck...aku paling suka..tp masa ni Lyn tak dpt mkn sejak jadi ibu mengandung..kalau tak kitorg 2 org ialah hantu peratah ikan salmon tegar..owh panjangnya nama samaran kitorg...

sebagai pemegang kad diskaun, kwn2 aku sukala ajak aku pergi mkn..boleh dpt diskaun 10%..thn depan renew lagi..dpt voucher RM20..utk guna 2x. 6bln pertama jan-jun & 6 bln berikut jul-dec..so voucher2 aku dah habis guna..sob sob...

so korg kalau nak jadi members tu senang je, byr RM20 dpt voucher RM20 dan kad utk diskaun 10% setiap kali mkn..tak kirala brp kali mau mkn...pastu dpt jugak kalendar..kan best tu..jom reramai thn depan buat kad sushi king....

RM6.90
sotong goreng..sedap gile bila perah dgn lemon dan cecah mayonis..buat kat rumah, konfem tak jadi.

yg pasti aku bayar RM21.05 lepas tolak voucher RM10, diskaun 10% lagi dan slps tambah 5% GST dan 10% services.

Related Articles

5 comments:

  1. i love sushi & sashimi also..if i go for a buffet, this will be my appetizer..yummy..

    ReplyDelete
  2. misznorul; if u rajin lg bc blog i byk je citer pasal sushi..heheheh

    ReplyDelete
  3. yeke eri.. hehe.. then later i will know la..haha

    ReplyDelete
  4. aku pun members jugak...jom pakat ramai2 makan sushi yum yummmm

    ReplyDelete
  5. bila...bila....hahahahaha...apapun tenji is the best la....ngeri nak bayar jek..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...