In

Jom Raya2

rumah InaAchik 2 October 2010
tuan tanah ckp jam 3-6 ptg je, jadi semua yg dtg time tu mkn cepat2..semua rasa..nak update citer pun tak sempat....
dahle jem nak dtg time tu....paling last dtg rudy..
sekali..........jam 8 mlm baru gerak..hahaha..


isteri2 tgh tapau utk sang suami, sang ayah....mithali kan...
dlm pangkuan bakal seorg bapa....anak za, airisy...bungkus jgn tak...Ina masak sedap2 utk ditapau..heheh

umah Neena Anuar 25 September 2010
aku dahle migrain hari ni..alhamdulillah ada kwn baik cik Mimy nak tumpangkan keta en Awak dia...
umah sekangkang kera je..tp sebabkan takle drive..tunggu la org dtg amik..terima kasih korg berdua..sayang korg..hehe

neena jail kitorg sampai jam 2 pg...siap jiran dia keluar rumah and buat aksi shhhhhhhhhhh...tulah bising bangat!!!
org demam dan sakit mcm aku harap kamera godang en anuar, en rudy dan en achik jek utk amik gambar kitorg..tgk lgsg takde gambar tau

Related Articles

5 comments:

  1. wah! raya sampai dinihari...memang terbaeklahhhh! :)

    ReplyDelete
  2. smpai ke pagi beropen house...pastu siap jiran buat shhhhhh...xsportinglah jiran tu..raya maaaa....setahun sekali jer..

    ReplyDelete
  3. tak sabor aku nak cilok gambor...hahah gelak saiton lagi...adehhh lepas kawen kena kerja keras ni..tonang aku dah ciri2 bapak nehh

    ReplyDelete
  4. MDT; raya kali ni hampir kesemua rumah kwn i pergi blk jam 2pg....hehe...

    hanim; jiran mau tidur maa...kitorg borak lupa daratan mlm tu...

    mimy; sila bekerja keras..thn dpn kitorg raya rumah kau pulak sampai jam 3 pg...hahaha

    ReplyDelete
  5. ala nak tengok gamba mesti besskan hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...