In

Sunway Giza - next!

last sunday pergi sunway giza dgn my ah moy. selalu pergi KD rumah abg tgk je..sejak dr pembinaan sampai siap..tgk je..tp bila Hanim dah post dlm blog beliau pasal Giza ni..aku tak tahan jugak..

patut celebrate besday mimy dan jumpa my gegurls fren kat sini and mkn2 la..xtvt biasa kan..tp takdirnya takde...takpe..aku nak pergi jugak..

i tak attend Lee punya pelancaran CST card tu sebab i malu nak pergi tanpa Mimy and Ann...huhu....i malu kucin..malu...(eh yer...) diorg semua ada hal..

 kipas ni kalau pasang kat syiling rumah, sure rasa mcm kat pantai je..lalalala
 open mcm nexus damansara
 tak perlu ke Indonesia la nak mkn mknn sunda..(ah moy br balik dr Bali)
 mari peluk labu
 aku bukan labu even kaler sama ok
ada fullhouse...next!!!!
kesimpulan, nak mkn2 ok..nak shopping2..no no no.....parking RM1 je ok..murah.

Related Articles

3 comments:

  1. sy suka pegi sunway giza tu..tmpat dia berangin jer..yelah utk soping xbest tp ada satu kedai je sy suka , kedai jual bj kanak2..he he he

    tp byk cina kat situ..nk mkn kat full house tu tp takut plak, ade org kata xhalal..suka FH tu, deco dia cntikkan

    ReplyDelete
  2. apsal aku tak pernah gi tempat ni yer...harus pi ni...hehe

    ReplyDelete
  3. hanim, i pegi mkn dgn my fren kat Fullhouse nexus ara damansara dulu.so i pecaya la halal sbb dia ni boleh tahan gak ilmu pengetahuannya..tp kalau dah JAKIM kata tak tu..tak pergila ok..

    posh; sila pergi..dkt je dgn umah u kan....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...